Σε 10 μέρες Soul Calibur V, σήμερα wallpapers

Άλλοι άνθρωποι μετρούν τη ζωή τους – ορίζουν στάδια στην πορεία της, συσχετίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, get a perspective on it τέλος πάντων – με ταξίδια, άλλοι με σχέσεις, άλλοι με δουλειές. Ε, όντας αμετανόητο geek, διαπιστώνω ότι μπορώ να συσχετίσω φάσεις της ζωής μου με τρία πράγματα την τελευταία δωδεκαετία: με μία σχέση (πριν και μετά), με την σειρά των Malazan Books of the Fallen (στο 7 βρισκόμουν εκεί… στο 8 εκεί…) και με τη σειρά των Soul Calibur της Namco (στο 1 έκανα αυτό… στο 2 αυτό… στο 4 αυτό…). Αν ο προσωπικός απολογισμός 12 χρόνων, μιλώντας για τα Soul Calibur, καταλήγει σε πρόσημο θετικό, είναι μια άλλη ιστορία. Το θέμα εδώ είναι: καινούργιο Soul Calibur σε δέκα μέρες, νέο… checkpoint στη ζωή του αμετανόητου geek!

Κι αν ακούγεται… κάπως το ότι τα Soul Calibur μπορούν να ορίσουν checkpoints στη ζωή του uber geek ή να τού χαρίσουν perspective, ορίστε κι η απόδειξη πως ναι, αλλάζει η αντίληψή του για το τί είναι “πολλή ώρα” ή “πολλή δουλειά” ανάμεσα στις εκδόσεις του SC. Για παράδειγμα: το 2008 είχα φτιάξει 79 wallpapers για το Soul Calibur IV – τα σετ στο Flickr βρίσκονται εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ – και το είχα θεωρήσει μικρό… κατόρθωμα, ένα πράγμα, γιατί μού είχαν πάρει μια βδομάδα περίπου (σε βράδυα προφανώς). Ε, για το Soul Calibur V έφτιαξα 80 wallpapers μέσα σε τρεις μέρες και είναι λιγότερα από τα μισά απ’ όσα θα δημοσιευτούν συνολικά. For that one, stay tuned.


Για την ώρα, λοιπόν: τα σετ με τα νέα wallpapers για το Soul Calibur V βρίσκονται εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ. Ένα… εξτραδάκι, για τον star guest character του SCV, τον Ezio Auditore των Assassin’s Creed, βρίσκεται εδώ. Τα νέα wallpapers δεν είναι ανάλυσης 2560×1600 pixel, δυστυχώς, αλλά στα 1920×1080 ταιριάζουν στις οθόνες περισσότερων χρηστών. Τα σετ αυτά περιέχουν τα μισά από το σύνολο των wallpapers που θα προσφέρουν στην πλήρη τους μορφή. Τα υπόλοιπα σε λίγες ημέρες… και μετά… κάποια άλλα. Διαφορετικά σε στυλ και περιεχόμενο. Remix να γίνεται!

Υπάρχει, δε, πλέον και channel στο YouTube, όπου θα δημοσιεύω το επόμενο διάστημα clips από το Soul Calibur V, σε 720p στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, για όποιον και όποια ενδιαφέρεται να δει gameplay ή/και όποια “μυστικά” και “αποκαλύψεις” θα προκύψουν τις πρώτες μέρες. Ας όψεται το Web (χαρ χαρ) που για τον Alpha Patroklos, την Omega Pyrrha, τον Kilik και την Elysium γνωρίζουμε ήδη εδώ και μέρες. Αυτό δεν αποκλείει άλλες εκπλήξεις όμως, ε; Και στο SCV, και στα wallpapers!